Trajan Vuja Temišvar

Trajan Vuja Temišvar je međunarodni aerodrom koji se nalazi 9km severoistočno od grada Temišvara. Treći je najfrekventniji aerodrom u Rumuniji. Poseduje jedan terminal koji se sastoji od dve oblasti – za lokalne i međunarodne letove.

LOUNGE

Business Lounge – Terminal A, lokalni polasci / Terminal B, međunarodni polasci – javna oblast, prvi sprat.

Poseduje klima uređaje, alkoholna i bezalkoholna pića, faks, imformacioni monitor za letove, internet, dnevnu štampu i magazine, telefonske govornice i TV.

CHECK IN

Putnicima se savetuje da budu najmanje 1 sat pre putovanja na aerodromu (kada su u pitanju lokalni letovi), odnosno najmanje 2 sata (kada su u pitanju međunarodni letovi), kako bi se na vreme prijavili na svoj let.

Prijava na let se zatvara 30 minuta pre putovanja.

TRANSFER ZONA

Za prijavu preko interneta, putnici se moraju informisati na sajtu svoje avio kompanije.
20 minuta je najmanje potrebno vreme ukrcavanja sa jednog međunarodnog leta na drugi, dok između lokalnih/međunarodnih, međunarodnih i međunarodnih/lokalnih letova najmanje potrebno vreme iznosi 1 sat.

TRANSPORT SA AERODROMA

Autobus – direktna autobuska linija povezuje aerodrom direktno sa centrom Temišvara i centralnom železničkom stanicom. Putovanje traje 15-20 minuta. Karte se mogu kupiti na lokalnim odeljcima unutar terminala.

PARKING

U okviru aerodroma nalaze se dva odvojena pakirališta na kojima možete ostaviti svoje vozilo na par sati ili duži vremenski period ukoliko je to potrebno. Naplata se vrši u periodu od 05h do 22h.

  • Parking P1 – 285 mesta
  • Parking P2 – 316 mesta

Sve dodatne iznformacije i cene potražite na ovom sajtu.

Marko Bajcetic

Sanjica

Mali ali prijatan aerodrom, bez velikih gužvi

5 godina ago

Review Trajan Vuja Temišvar. Odustani od odgovora

Share
Published by
Marko Bajcetic

Recent Posts

OR Tambo Johanezburg

4 godine ago

Odesa

4 godine ago

Danilo Galički Lavov

4 godine ago

Platov Rostov na Donu

4 godine ago