GarudaMiles je program lojalnosti koji je baziran na sakupljanju milja pri svakom letu i korišćenjem usluga partnerskih kompanija. Sakupljene milje se potom mogu zameniti za neke od nagrada i povoljnosti. Takođe, milje se mogu preneti na nekog od članova familije, prijateljima itd.

REGISTRACIJA

Registracija se može obaviti na web stranici avio kompanije. Besplatna je i dostupna svim putnicima.

SAKUPLJANJE MILJA

Garuda Indonesia nudi svojim lojalnim putnicima više načina da sakupe milje. Sakupljaju se pri svakom njihovom letu, i letu partnerskih avio kompanija. Takođe, mogu se sakupiti korišćenjem usluga partnerskih kompanija, agencija za putovanje, pri svakoj trgovini, odsedanjem u određenim hotelima i sl.

Ukoliko vam nedostaju milje za određenu nagradu, možete ih kupiti na sajtu avio kompanije.

TROŠENJE MILJA

Sakupljene milje se mogu trošiti na bezbroj povoljnosti i nagrada u ponudi:

  • avio karta
  • putovanje višom klasom
  • odsedanje u nekom od hotela
  • kupovina u nekom od butika i online radnji

Takođe, putnici svoje milje mogu prebaciti na nekog člana porodice ili prijatelja, a mogu ih i donirati nekoj od dobrotvornih organizacija u ponudi na sajtu avio kompanije.

STATUSI ČLANSTVA

Pored nagradnih milja mogu se sakupljati i statusne milje koje omogućavaju napredovanje po nivoima članstva. Novi period članstva važi od prelaska na novi statusni nivo do februara, u proseku između 12 i 23 meseca.

Statusi članstva GarudaMiles

  • GarudaMiles Blue – status svakog novog člana. Prilikom registracije dobija se 1000 milja. Za održavanje statusa potrebna je jedna aktivnost, tj. let tokom 3 godine. Pored nagradnih karata i prelaska na višu klasu putnici imaju i prioritet na listi čekanja.
  • GarudaMiles Silver – 10 000 milja ili 10 kvalifikovanih letova. U ponudi su: nagradni letovi, upgrade na višu klasu, 5kg dodatnog prtljaga, prioritet na listi čekanja, prijava na let na posebnim šalterima na aerodromu Soekarno-Hatta Airport.
  • GarudaMiles Gold – 30 000 milja ili 30 kvalifikovanih letova. Privilegije su sledeće: nagradni letovi, upgrade na višu klasu, 15kg dodatnog prtljaga, prijava na let i ukrcavanje sa prioritetom, 25% bonus milja, prioritet na listi čekanja za rezervaciju, pristup salonima itd.
  • GarudaMiles Platinum – 50 000 milja ili 50 kvalifikovanih letova. Pogodnosti su: 25% bonus milja, 20kg dodatnog prtljaga, prijava na let i ukrcavanje sa prioritetom, pristup salonima, prtljag sa prioritetom, prioritet na listi čekanja za rezervaciju itd.

Sladjana Stanisic

Danilo

Koristim povoljnosti na njihovim letovima i nekim avio kompanijama sa kojima su partneri. Dobra je stvar što imam pristup određenim salonima i mogu da se prijavim na let i nukrcam sa prioritetom…

5 godina ago

Review GarudaMiles. Odustani od odgovora

Share
Published by
Sladjana Stanisic

Recent Posts

Hawaiian Miles

4 godine ago

Voyager

4 godine ago

Eastern Miles

4 godine ago

Mabuhay Miles

4 godine ago

Lotusmiles

4 godine ago

Capricorn Program

4 godine ago