Kupite avio karte po najpovoljnijim cenama na našem sajtu i letite za Kanadu!

Ako planirate posetu najprostranijoj severnoameričkoj državi i želite da upoznate neku od kanadskih metropola, možemo vas pomoći. Na ovoj stranici možete naći najpovoljnije avio karte i najbolje konekcije. Putujte iz Srbije ili Crne Gore, a letove rezervišite online i besplatno na našem sajtu.

Zanimljivosti

Ova prostrana i uređena zemlja koja poseduje preko 2 miliona jezera, prepoznatljiva je po fascinantnoj prirodi i lepotama. Predstavićemo vam samo neke od znamentosti na koje su Kanađani jako ponosni.

  • Nijagarini vodopadi se nalaze na krajnjem jugoistoku zemlje i predstavljaju prirodnu granicu sa Sjedinjenim Američkim Državama. Na ovom mestu se nalazi i spomenik Nikoli Tesli čijom zaslugom je ovde nastala prva hidrocentrala. Tokom sunčanih dana se iznad vodopada stvara duga. Uživajte u očaravajućem prizoru.
  • Ostrva Queen Charlotte poznata su i kao kanadski Galapagos zahvaljujući jedinstvenoj flori i fauni. Ostrvom dominiraju jako visoka stabla omorike i kedra, a pučinom morski lavovi i orke.
  • Banff je najstariji nacionalni park u zemlji, a nalazi se u srcu Stenovitih planina. Visoki masivi, glečeri, lednička jezera i brze prozirne reke čine pejzaže nestvarnim i ovo mesto jednim od najlepših na svetu.
  • U dolini reke Okanagan smešteno je više od 200 vinarija i 85% vinograda Britanske Kolumbije. Pored autentičnog iskistva u ovoj regiji možete uživati u planinarenju, vožnji brdskim biciklom ili vožnji kanuom.

Požurite i jeftine avio karte potražite na našem sajtu.

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Air Montenegro letovi

3 godine ago

Ambasade

4 godine ago

Vize

4 godine ago

Letovi iz Tivta

4 godine ago

Letovi iz Banja Luke

4 godine ago

Letovi iz Kraljeva

4 godine ago