Letovi za Južnu Ameriku

Kupite avio karte na našem sajtu i letite do Južne Amerike po najpovoljnijim cenama!

Ukoliko planirate let u Latinsku Ameriku i želite da provedete svoj odmor na ovom kontinentu, na pravom ste mestu. Za vas smo spremili najpristupačnije avio karte i najbolje konekcije iz Tivta i Beograda. Požurite i rezervišite mesto u avionu online na našem sajtu po što nižim cenama.

Letovi za Južnu ameriku – Destinacije

Iz crnogorske luke, nakon uvođenja direktnih letova kompanije Lufthansa, možete, sa kratkim presedanjem u Frankfurtu, doći do najvećih južnoameričkih metropola. Polasci su nedeljom, a u povratku putnici presedaju u Minhenu.

Zanimljivosti

Kaže se da ko jednom bude posetio Južnu Ameriku, sigurno će se ponovo vratiti. Četvrti kontinent po veličini svojim neverovatnim prirodnim lepotama, plažama, tropskom klimom i specijalitetima može zadovoljiti i najzahtevnije posetioce.

Evo nekih mesta koja vam mi preporučujemo.

  • Reka Caño Cristales u Kolumbiji, poznata i kao “reka u duginim bojama” je potpuno jedinstvena. Tokom rečnog toka na dnu korita prelivaju se žuta, crvena, zelena, ljubičasta… Mnogi je nazivaju najlepšom na svetu.
  • “Anđeoski vodopadi” su najviši vodopadi na planeti. Toliko su visoki da se voda od vetrova, pre nego što padne, pretvara u izmaglicu. Nalaze se na reci Čurun u Nacionalnom parku Kanajma u Venecueli.
  • Sveti grad Inka, Maču Pikču, nalazi se u Peruu, na najvišem delu istočnih Anda. Izgrađen je oko 1300. godine, a otkriven početkom prošlog veka. Ovaj neverovatan muzej na otvorenom svedoči o dostignućima drevne civilizacije.

Jeftine avio karte potražite na našem sajtu.

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Air Montenegro letovi

3 godine ago

Ambasade

4 godine ago

Vize

4 godine ago

Letovi iz Tivta

4 godine ago

Letovi iz Banja Luke

4 godine ago

Letovi iz Kraljeva

4 godine ago