Obezbedite najniže cene avio karata na našem sajtu i letite do Amerike!

Ako želite da posetite i upoznate najlepše gradove Sjedinjenih Američkih Država, pogledajte najbolje konekcije i jeftine avio karte koje smo spremili za vas. Požurite i letove po što nižim cenama rezervišite besplatno online na našem sajtu u par jednostavnih koraka.

Letovi za Ameriku – Destinacije

Iz Beograda i Podgorice, direktnim letovima ili sa kratkim presedanjima, možete posetiti omiljene severnoameričke metropole: Njujork, Las Vegas, Majami…

Zanimljivosti

Sjedinjene Američke Države su pored prepoznatljivih metropola, nebodera i glamura poznate i po zaista izuzetnoj prirodi i lepoti. Evo nekih zanimljivosti i interesantnih činjenica.

  • Čak 62 američka grada i 18 miliona Amerikanaca snabdeva se vodom iz Misisipija, jednim od simbola zemlje. Četvrta po duzini na svetu, naziva se i “ocem svih reka”, a smatra se da je upravo na obalama Misisipija nastao bluz.
  • Više od 4 miliona turista godišnje poseti najveći kanjon na svetu, Grand Canyon u Arizoni. On se nalazi na reci Kolorado i sa njegovog vrha se pruža fantastičan pogled na moćno prirodno okruženje.
  • Prvi nacionalni park na svetu, Jeloustoun, osnovan je 1872. godine. Polovina svih geotermalnih izvora na planeti se nalazi upravo ovde. Očaravajuca priroda, ali i činjenica da je smešten na supervulkanu, privlači brojne posetioce i istraživače.
  • Na krajnjem severoistoku zemlje, na granici sa Kanadom, nalaze se možda i najspektakularniji vodopadi na svetu, Nijagarini vodopadi. Ovde je zahvaljući Nikoli Tesli nastala i prva hidrocentrala kome su u čast podignuti spomenici na obe strane ovog prirodnog fenomena.

Jeftine avio karte potražite na našem sajtu.

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Air Montenegro letovi

3 godine ago

Ambasade

4 godine ago

Vize

4 godine ago

Letovi iz Tivta

4 godine ago

Letovi iz Banja Luke

4 godine ago

Letovi iz Kraljeva

4 godine ago