Podgorica Istanbul Turkish Airlines direktni letovi

Da li želite da posetite i upoznate fascinantnu tursku metropolu na Bosforu? Jeftini direktni letovi avio kompanije Turkish Airlines na relaciji Podgorica Istanbul mogu se naći online na našem sajtu.

Direktni letovi Turkish Airlines Podgorica Istanbul – cena karte

Povratne avio karte možete kupiti po ceni već od 246, dok za karte u jednom smeru treba izdvojiti od 159€. Iznos karata zavisi od broja slobodnih mesta u avionu, odnosno od popunjenosti i izbora putničke klase. Kako se približava datum putovanja, iznos avionske karte se povećava.

Turkish Airlines red letenja – Podgorica Istanbul direktni letovi

Polasci:

  • utorkom, sredom, petkom i nedeljom u 08h (dolazak u 12:15h)
  • ponedeljkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom u 20:40h (dolazak u 23:20h)

Sva prikazana vremena su lokalna. Poletanje je sa aerodroma Podgorica, a sletanje na aerodromu Istanbul. Požurite i avio karte obezbedite što pre.

Kako napraviti rezervaciju?

Potrebno je u dva polja, koja se nalaze na početku naše stranice, ukucati nazive gradova ili njihove troslovne kodove (TGD za Podgoricu, IST za Istanbul).

Odredite željene datume, odnosno polazak i povrtak, unesite broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let. Pojaviće se sortirani letovi po ceni i vremenu trajanja putovanja, a vi izaberite onaj koji vam najviše odgovara. Potom upišite podatke identične kao u pasošu, odaberite način plaćanja i besplatna rezervacija je završena.

COVID-19 Mere prevencije

U cilju suzbijanja pandemije virusa COVID-19 neophodno je pridržavati se odluka zdravstvenih organizacija, a sve detalje i informacije o preventivnim merama pogledajte na ovom linku.

Dozvoljena količina prtljaga

Dimenzije ručnog prtljaga koji možete da unesete u avion iznose 55x40x23cm, maksimalne težine do 8kg.

U okviru ekonomske klase, maksimalna težina predatog prtljaga iznosi 30kg, zbirnih dimenzija do 158cm. U okviru biznis klase dozvoljeno je poneti 40kg predatog prtljaga dimenzija do 158cm.

Smeštaj u Istanbulu

Veliku ponudu hotela i apartmana po povoljnim i pristupačnim cenama možete pogledati i pronaći na linku smeštaju Istanbulu.

Direktni letovi iz Istanbula

Ukoliko ste zainteresovani za dolazni let i želite da saznate više detalja, dovoljno je da klinknete na stranicu avio karte iz Istanbula za Podgoricu.

Sladjana Rašović

Mirela Majic

Pronasla sam na sajtu super cenu do Istanula, putujem u junu! Obavezno svima preporučujem da posete ovaj prelepi grad.

4 godine ago

Review Podgorica Istanbul Turkish Airlines direktni letovi. Odustani od odgovora

Share
Published by
Sladjana Rašović

Recent Posts

Tivat Istanbul direktan let Air Montenegro

Ukoliko su vam potrebne jeftine avio karte do najvećeg turskog grada i metropole na Bosforu, otvorili ste pravu stranicu. Online…

3 godine ago

Podgorica Frankfurt Air Montenegro direktan let

Potrebne su vam najjeftinije avio karte do čuvenog grada na Majni i finansijskog centra Nemačke? Sve što je potrebno je…

3 godine ago

Tivat Ljubljana Air Montenegro direktan let

Potrebna vam je jeftina avio karta do slovenačke prestonice? Na pravom ste mestu! Na našem sajtu možete online rezervisati mesto…

3 godine ago

Tivat Banja Luka Air Montenegro letovi

Tražite najjeftinije avio karte sa primorja do glavnog grada Republike Srpske? Letovi avio kompanije Air Montenegro na relaciji Tivat Banja…

3 godine ago

Beograd Podgorica avion Air Montenegro

Tražite direktne letove do crnogorske prestonice po najpovoljnijim cenama.? Rezervišite avio karte na relaciji Beograd Podgorica online na našem sajtu što pre. Avion…

3 godine ago

Podgorica Beograd Air Montenegro letovi

Potrebni su vam Air Montenegro letovi na relaciji Podgorica Beograd? Od 10. juna možete rezervisati jeftine avio karte online na našem…

3 godine ago