Kako da platim avio karte?

Plaćanje avio karte

bill-bankovni-racunPrilikom online rezervacije na poslednjem koraku birate način kako želite da izvršite plaćanje avio karte. Ukoliko živite na teritoriji Srbije ili Crne Gore imate dve mogućnosti:

  • uplatom u banci, pošti ili ebankingom direktno na naš tekući račun
  • Visa ili Master karticom

Uplata u banci ili pošti

Na poslednjem koraku nakon što odberete način plaćanja bankovni nalog imate mogućnost da označite da li ćete uplatu izvršiti kao fizičko ili pravno lice.

Za plaćanje avio karte kao pravni lice neophodno je da unesete: naziv firme, adresu i pib. Ako plaćanje vršite kao fizičko lice dovoljno je da unesete ime i prezime.

Na mail će vam stiči potvrda rezervacije sa instrukcijama za uplatu. Čim evidentiramo plaćanje elektronska avio karta vam stiže na mail. Pravnim licima uz potrdu stiže predračun, a nakon izdavanja karte šaljemo na mail i račun za avio kartu.

Online plaćanje kreditnim karticama

credit-cards-kreditna-karticaSvim putnicima i kupcima je omogućeno online plaćanje avio karte na poslednjem koraku rezervacije. Uplatu možete izvršiti Visa ili Master karticom.

Potrebno je da unesete ime i prezime vlasnika kartice, broj (16 cifara), do kada važi (mm/yy) i CVV kod.

Kada kliknete na dugme Plati, ukoliko vaša kartica ima 3D secure bićete preusmereni na stranicu banke izdavaoca kartice. Tu će biti potrebno da unesete dodatni kod koji vam je stigao na SMS ili mail. Time potvrđujete da ste vi vlasik kartice i sprečavate da dođe do zloupotrebe i završavate online kupovinu.

Ako je transakcija uspešna, novac se rezerviše na vašoj kartici i u trenutku izdavanja avio karte i povlači. Može da se desi i da je neuspešna transakcija. U tom slučaju pokušajte ponovo istom ili nekom drugom karticom. Za slučaj da ni tada ne možete da izvršite plaćanje do kraja, promenite način plaćanja na bankovni nalog.

pronadji-let-cta-dugme